با Google Structured Data Markup سایت خود را بهتر به گوگل معرفی کنید
با Google Structured Data Markup سایت خود را بهتر به گوگل معرفی کنید

با Google Structured Data Markup سایت خود را بهتر به گوگل معرفی کنید

امروزه بهینه کردن سایت برای موتورهای جستجو مخصوصا گوگل از اولویت های راه اندازی یک سایت میباشد چرا که تا حد زیادی آینده و پیشرفت سایت شما به آن وابسته خواهد بود. یکی از فاکتور های مهم و بهتر معرفی کردن سایت خودتان به موتورهای جستجو استفاده از Google Structured Data Markup است.اما شاید بپرسید Structured Data Markup چیست ؟

استراکچرد دیتا یا Structured Data ، اطلاعاتی هستند که به موتورهای جستجو کمک می کنند که دید بهتری نسبت به سایت شما داشته باشند. تاکنون استانداردهای بسیاری برای استراکچرد دیتا ایجاد شده است که توسط آنها می توانیم اطلاعاتی از جمله : فیلم، مقالات، کتاب، دستورالعمل طبخ غذا ، محصولات و موارد متعدد دیگری را به موتورهای جستجو بدهیم.
استراکچرد دیتا چه تاثیری بر سئو دارد ؟
اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم که استراکچرد دیتا بر سئو سایت شما تاثیر دارد یا نه ، پاسخ بلی است ولی طبق اعلام رسمی که خود گوگل گفته است، استفاده از Structured data تاثیری درمحاسبات الگوریتمهای گوگل برای محاسبه رنکینگ ندارند. ولی به دلیل شیوه نمایش متفاوت صفحات دارای Structured Data در صفحه نتایج گوگل، احتمال کلیک کاربران روی آن نتایج بالاتر از نتایج دیگر است و همین امر منجر به افزایش کلیک بروی سایت شما در صفحه نتایج گوگل می شود و نهایتا  اثر مثبتی از دیدگاه سئو بر سایت شما خواهد داشت و بازدید سایت شما را بالا خواهد برد.
در نتیجه استفاده از Structured data در seo حرفه ای اهمین ویژه ای دارد و یک سئوکار با تجربه باید با انواع استانداردهای استراکچرد دیتا آشنا باشد و بتواند آنها را به بهترین شکل ممکن استفاده کند. ضمنا اگر در فکر استفاد غیر اصولی از Structured Data Markup هستید یا به عبارتی قصد فریب الگوریتم های موتور جستجو  را دارید باید به شما بگوییم که نهایتا ممکن است به جریمه گوگل منجر شود پس سعی کنید نهایت استفاده صحیح و درست از این روش را داشته باشید.

نحوه نمایش صفحات دارای استراکچرد دیتا:

آی سی ام اس : افزونه Google Structured Data Markup

آی سی ام اس : نحوه نمایش صفحات دارای استراکچرد دیتا

 

افزونه Google Structured Data Markup برای جوملا

با Google Structured Data Markup سایت خود را بهتر به گوگل معرفی کنید

شاید برایتان این سوال پیش بیاید که استانداردهای استراکچرد دیتا از کجا می آیند؟
معروف ترین سایت برای معرفی استانداردهای استراکچرد دیتا، سایت schema.org است که در سال 2011 توسط موتورهای جستجو بزرگی مانند گوگل، بینگ، یاهو و یاندکس ایجاد شده و هموراه توسعه داده می شود و استانداردهای بسیاری تا کنون برای محصولات، محل ها، رویدادها، افراد، مقاله، کتاب، شرکت ها و موارد متعدد دیگر توسط این شرکتها وضع شده است که همگی به درک موتورهای جستجو از سایت کمک خواهند کرد.

فرمت های استراکچرد دیتا

روشهای متعددی برای پیاده سازی استراکچرد دیتا در سایت ها وجود دارند که از جمله آنها میتوان به RDFa و Microdata و JSON-LD اشاره کرد. در حال حاضر همه موتورهای جستجوی بزرگ قابلیت فهم هر سه فرمت را دارند ولی از سال 2016 گوگل به همه سئوکاران توصیه میکند که از فرمت JSON-LD برای پیاده سازی استراکچرد دیتا در سایت ها استفاده کنید و این میتواند به این معنا باشید که دو فرمت دیگر یعنی RDF-a و Microdata در آینده دیگر پشتیبانی نخواهند شد.

در صورتی که شما استراکچرد دیتا را برای سایت جوملایی خود امری ضروری میدانید ما به شما توصیه میکنیم حتما از Google Structured Data Markup استفاده کنید.

افزونه های که توسط Google Structured Data Markup در حال حاضر پشتیبانی میشوند :

پشتیبانی کامل از مطالب جوملا

پشتیبانی از محصولات فروشگاه ساز J2store

پشتیبانی از مدیریت مطالب k2

پشتیبانی از فروشگاه ساز HikaShop

پشتیبانی از فروشگاه ساز VirtueMart

پشتیبانی از فروشگاه ساز K2Store

مدیریت مطالب و بلاگ ساز EasyBlog

فروشگاه ساز JoomShopping

پشتیبانی از مدیریت مطالب و کاتالوگ ساز Zoo

پشتیبانی از کامپوننت ساخت صفحات SP Page Builder

پشتیبانی از فروشگاه ساز Eshop

پشتیبانی از کامپوننت Event Booking

پشتیبانی از مدیریت منو جوملا

پشتیبانی از کامپوونت معروف ساخت بلاگ RSBlog

افزونه هایی که بزودی به لیست پشتیبانی اضافه خواهند شد :

مدیریت دایرکتوری RSDirectory

مدیریت رویداد JEvents

کامپوننت SobiPro

مدیریت و ساخت صفحات Quix Page Builder

کامپوننت مدیریت آگهی DJ-Classifieds

برخی قابلیت های Google Structured Data Markup :

پشتیبانی از زبان فارسی

قابلیت نمایش مسیر یاب فارسی در لیست جستجوگرها

قابلیت قرار دادن سرچ باکس سفارشی در لیست نتایج جستجو

قابلیت ستاره دار کردن مطالب

قابلیت درج جزییات محصول

قابلیت درج تاریخ رویداد و آدرس

قابلیت درج لوگو سایت در نتایج جستجو

قابلیت افزودن پروفایل شبکه های اجتماعی در نتایج جستجو

قابلیت افزودن گوگل مپ مختص به سایت در نتایج جتسجو

قابلیت وارد کردن دستورالعمل طبخ غذا

پست های مرتبط

ریلیز کننده محصول

محمدحسین نیازی اولش طراحی گرافیکی و رابط کاربری می کرده بعد ها کارشناسی نرم افزارشو گرفته و به کد زنی علاقه مند میشه ، تا اینکه تیم طراحی استودیو لاوان رو راه میندازه و بعدش میره سر وقت آی سی ام اس و الان اون اینجاست تا با تجربه بیش از 12 ساله خودش ، فوت‌وفن‌های خودش رو در اختیار شما قرار بده تا اون‌ها رو در جریان کاری‌تون بگنجونین و مهارت‌هاتون رو ارتقاء بدین.

محمدحسین نیازی
89.000
تومانء
انتشار

یکشنبه, 15 اسفند 1395

بروز رسانی

جمعه, 21 خرداد 1400

با Google Structured Data Markup سایت خود را بهتر به گوگل معرفی کنید

آی سی ام اس

آی سی ام اس یک تیم وابسته به استودیو لاوان است که در منطقه شمال کشور و سواحل دریای خزر متولد شده است. ما عاشق دنیای وب هستیم و با این هدف بوجود آمده ایم که محلی برای گسترش و توسه افزونه های معتبر بومی برای فارسی زبانان سراسر دنیا باشیم .
آی سی ام اس