امروزه پشتیبانی و مشاوره در سایت ها به قدری حساس است که حتی میتواند آینده وبسایت شما را تعیین کند.ابزارهای زیادی وجود دارند تا شما بتوانید یک سیستم پشتیبانی آنلاین را برای مشتریان خود راه اندازی کنید اما اکثرا یا تجاری هستند و یا پلن رایگان آنها مدت زمان محدودی دارد.در این پست میخواهم سیستم پشتیبانی Crisp را معرفی کنم که به جرات میتوان گفت در حال حاضر بهترین سیستم پشتیبانی است که اکثر وبسایت های فارسی نیز ازآن استفاده میکنند.کریسپ دارای دو پلن تجاری و رایگان است که در پلن رایگان آن امکانات در حدی است که شما را از خرید پلن تجاری منصرف میکند.البته ناگفته نماند که پلن تجاری آن امکانات بیشتری دارد ولی قابل چشم پوشی است.مثلا در نسخه رایگان سرویس zopim شما فقط توانایی چت همزمان با یک کاربر را داشتید که در سیستم کریسپ این محدودیت وجود ندارد.
نکته : سیستم پشتیبانی آنلاین Crisp برای هر مدیریت محتوا و سایتی قابل استفاده است.
برای ثبت نام کافی است از اینجا وارد سایت کریسپ شوید و بروی گزینه Get your Crisp livechat یا Use Crisp for free کلیک کنید تا فرم ثبت نام برای شما به نمایش در آید.در این فرم شما باید آدرس ایمیل،رمز عبور و نام و نام خانودگی خود را وارد کنید.سپس در مراحل بعدی آدرس سایت و.. را وارد میکنید.
پس از اتمام مراحل ثبت نام وارد داشبورد کریسپ میشوید که چنین ظاهری را دارد.
بخش داشبورد کریسپ در مجموع به 6 بخش تقسیم میشود:
1-Inbox
2-Visitor
3-users
4-Analytics
5-plugins
6-Setting
1-Inbox: در بخش اینباکس شما میتوانید پیام هایی که برای شما ارسال میشود را مشاهده و یا به آنها پاسخ دهید.
2-Visitor:در بخش ویزیتور تعداد افراد آنلاین در سایت شما را به همراه عدد و با جزییات کامل نشان میدهد.
3-users: در بخش یوزرز کاربرانی که با شما در گذشته چت کرده اند و شما پاسخ داده اید را میتوانید مشاهده و دسته بندی کنید.
4-Analytics: این بخش یک آنالیز از چت های بین شما و کاربران را میدهد که میتوانید آن را تجزیه و تحلیل کنید.( البته این قابلیت برای کاربران نسخه ی رایگان غیر فعال است)
5-plugins:در بخش پلاگین میتوانید افزونه هایی که تیم کریسپ برای این سیستم آماده کرده اند را نصب و قابلیت های بیشتری به پنل خود بیفزایید.برای مثال میتوانید ربات تلگرامی خود را به داشبورد کریسپ متصل کنید و کلی امکانات دیگر...
6-Setting:در بخش ستینگ هم شما میتوانید تنظیمات عمومی مربوط به باکس چت ، افزودن زبان مثل فارسی ، قرار گیری آیکون چت در راست یا چپ ، تعریف پیام های پیش فرض ، تغییر رنگ آیکون چت و.. را تعیین کنید.
خب ، حالا برای اعمال برخی تغییرات که لازمه هر چت باکسی هست وارد بخش ستینگ شوید و سپس وارد قسمت Website Settings شوید.در اینجا لیست سایت هایی که ثبت کرده اید نمایش داده میشود.
روبروی هر وبسایت گزینه هایی به نام Integrations و Settings دارد که با کلیک بروی Integrations پنجره ای باز میشود که پلاگین های آماده کریسپ برای نصب بروی مدیریت محتواها نمایش داده میشود.اگر نام مدیریت محتوا شما در لیست نبود جای نگرانی نیست چرا که میتوانید بروی گزینه Html کلیک کنید و کدی که در مرحله بعدی به شما میدهد را قبل از تگ Head قالب خود وارد کنید.
مثال :
برای مثال کد اسکریپتی - Html که کریسپ به ما میدهد این باشد :
<script type="text/javascript">window.$crisp=[];window.CRISP_WEBSITE_ID="cd4477b8-be83-40b3-ba2a-82jdga4077be";(function(){d=document;s=d.createElement("script");s.src="https://client.crisp.chat/l.js";s.async=1;d.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);})();</script>
باید آن را بدین صورت قبل از اتمام تگ Head قرار دهیم :
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" dir="<?php echo $this->direction; ?>">
<head>
......
......
......
code
......
......
......
<script type="text/javascript">window.$crisp=[];window.CRISP_WEBSITE_ID="cd4477b8-be83-40b3-ba2a-82jdga4077be";(function(){d=document;s=d.createElement("script");s.src="https://client.crisp.chat/l.js";s.async=1;d.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);})();</script>
</head>
<body class="<?php echo $this->i30ms->bodyClass( $body_classes ); ?>">
......
......
......
code
......
......
......
</body>
</html>
بعد از فعال سازی چت باکس در سایت خود ، نوبت به شخصی سازی چت باکس میرسد. برای اینکار وارد قسمت Setting شوید.من در این قسمت فقط چند بخش اساسی را توضیح خواهم داد چرا که با کار کردن با قسمت های مختلف سایت ، به راحتی قلق آن دست شما می آید.
Website information : در این قسمت شما میتوانید آدرس سایت ، نام سایت و لوگو سایت خود را قرار دهید.
Setup instructions : در این بخش میتوانید کد یا پلاگین مرتبط با مدیریت محتوا خود را دریافت کنید و در سایت خود قرار دهید.
Operators in the team : در این بخش میتوانید افرادی را به عنوان اپراتور برای پاسخ گویی انتخاب کنید.برای انجام این کار کافی است روی گزینه Add Operator کلیک کنید و در پنجره باز شده اگر میخواهید که فرد مورد نظر فقط به کاربران پاسخ دهد در قسمت Operator role گزینه member را انتخاب کنید در غیر اینصورت میتوانید گزینه owner را انتخاب کنید که به تمامیی تنظیمات پنل دسترسی خواهد داشت.
Chatbox & Emails settings : در این قسمت شما میتوانید شخصی سازی های مربوط به آیکون چت باکس را انجام دهید.من در این بخش فقط یک بخش اساسی رو توضیح میدهم که قسمت فارسی سازی است. با کلیک بروی قسمت Chatbox Appearance که زیر مجموعه همین بخش است شما میتوانید زبان چت باکس ، رنگ چت باکس ، پیام پیش فرض خوش آمدد گویی ، تصویر زمینه چت باکس و.. را تغییر دهید.
Contact information : در این بخش هم شما میتوانید آدرس ایمیل و شماره تماس خود را درج کنید.
لینک دانلود اپلیکیشن های موبایل کریسپ :
دانلود اپلیکیشن Crisp برای اندروید
دانلود اپلیکیشن Crisp برای آی او اس
لینک دانلود نسخه های دسکتاپ کریسپ :
دانلود نرم افزار Crisp برای ویندوز
دانلود نرم افزار Crisp برای مک
لینک نسخه آنلاین کنترل پنل کریسپ :
دیدگاه (14)